Noretron yhtiöt

LUKKIUTUVA IEC LOCK C13 VERKKOJOHTO SÄHKÖNSYÖTÖN TURVAAMISEEN

5.10.2016

IEC LOCK verkkojohtoja voidaan käyttää kaikkien standardi IEC-liittimellä varustettujen laitteiden sähkönsyöttöön estämään tahaton irtoaminen esim. tärinän johdosta


Kaapeleissa on patentoitu naaraskojeliitin sisäisellä lukitusmekanismilla joka lukittuu automaattisesti kaikkiin standardi IEC-liittimiin ja on tarvittaessa helposti irrotettavissa punaista vapautusvipua käyttäen.

Kaapeli on korvaamaton kriittisissä laitteissa joiden sähkönsyöttö ei saa katketa kojejohdon tahattoman irtoamisen tärinän tai vahingon vuoksi esim. ulkotuotantoajoneuvoissa, laivoissa, tehtaissa tai liikuteltavissa yksiköissä.

Valmiskaapeleita on saatavissa erimittaisina joko avoimilla päillä tai kulmaschukolla varustettuna. Peruskaapeli on musta 3 x 1,00 mm² H05VV-F mutta myös erikoisvärejä on mahdollisuus tilata erottamaan kaapelit normaaleista kojejohdoista. Valmiskaapeleita on myös saatavissa eri maiden verkko-/laitepistokkeilla varustettuna.

IEC Lock C13 irtoliitin voidaan helposti jälkiasentaa olemassa olevaan kaapeliin jos koko kaapelin vaihto on hankalaa tai kohteessa halutaan käyttää tiettyä kaapelia.

Valmiskaapeleita ja irtoliittimiä löytyy heti varastostamme.

Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.ieclock.com

Katso Liitetiedosto

« Takaisin